Doprava zdarma při nákupu nad 2 000 Kč

NOČNÍ KRÉM DIAMOND

Luxusní noční krém s hedvábnou konzistencí a nevšední jemnou vůní dodá vaší pleti výživný koktejl pro noční odpočinek. Regeneruje a obnovuje kožní buňky a poskytuje pleti hloubkovou výživu.

Vyhlazení pleti je viditelné již po dvou týdnech používání v kombinaci s naším denním krémem DIAMOND.

Dermatologicky testováno. Netestováno na zvířatech.

50 ml

1 560 Kč
Dostupnost: Skladem
NOČNÍ KRÉM DIAMOND
Elemi Diamonj nocni krem pg
Tip
Garance doručení
Garance doručení
nepoškozeného zboží
Doprava zdarma nad 2 000 Kč
Doprava zdarma nad 2 000 Kč
Doprava zdarma nad 2 000 Kč
Dárek zdarma
Dárek zdarma
Ke každé objednávce

Detailní popis produktu

Dodává pleti efektivní látky pro hloubkovou výživu pleti. Obsahuje extrakty z přírodních látek, které napomáhají vyhlazení mimických vrásek a obnovují vitalitu pleti. Přírodní oleje z mandlí, arganu, opuncie a elemi, vosky z jojoby, mimózy a slunečnice podporují tvorbu kolagenu a elastinu, které pleti navrací pružnost a pevnost. 

 Účinky péče: 

  • hloubková noční renegerace a obnova struktury pleti
  • obnovuje výživu a pružnost pleti
  • předchází výrazným projevům stárnutí pleti
  • redukuje vrásky
  • zlepšuje pružnost pleti a přispívá ke zpevnění kontur obličeje
  • významně redukuje pigmentové skvrny

Určeno pro:

  • všechny typy pleti včetně citlivé
  • pleť s počínajícími projevy stárnutí
  • zralou, nedostatečně vyživenou pleť
  • pleť s pigmentovými skvrnami
  • pleť která potřebuje hloubkovou regeneraci

Použití:

  • krém jemně vmasírujte krouživými pohyby do vyčištěné pokožky obličeje a krku
  • pro extra suchou pleť doporučujeme pro noční péči jako podklad olejové sérum Elemi

Účinné látky:

Bio přírodní olej z levandule ouškaté zmírňuje účinky stárnutí pleti a je přirozeně antiseptický. Vyhlazuje a uvolňuje vrásky, včetně mimických a přispívá k obnovení hustoty pleti.

Bio přírodní meruňkový olej má zklidňující účinky, zmírňuje podráždění či zarudnutí citlivé pleti a zanechává ji vláčnou. Ulevuje od nepříjemného pnutí a pomáhá uzamykat hydrataci v hlubokých vrstvách pokožky.

Bio přírodní kameliový olej obsahuje významné množství antioxidantů, nenasycených mastných kyselin a přírodní skvalan, což z něj dělá vynikající hydratační a revitalizační prostředek pro aknózní, šupinatou nebo jinak problematickou pleť.

Bio přírodní arganový olej skvěle regeneruje a hydratuje pleť díky obsahu nasycených a nenasycených mastných kyselin a velkého množství vitaminu E. Navrací vitalitu pleti suché, citlivé, problematické i zralé.

Bio mandlový olej obsahuje velké množství bioaktivních látek, vitamínů a minerálů. Dobře se vstřebává a díky vysokému procentu vitaminu E pleť účinně chrání před volnými radikály.

Skvalan je přírodní látka získaná z olivového oleje. Vyznačuje se především snadným vstřebáváním do pleti, kterou zjemňuje, hydratuje a regeneruje. Má výborné antibakteriální a antioxidační vlastnosti, nedráždí a neucpává póry, proto je vhodný i pro mastnou či problematickou pleť.

Panthenol má jako forma vitaminu B5 protizánětlivé, antibakteriální a zklidňující účinky a urychluje hojení poškozené pokožky. Pomáhá také redukovat rozšířené cévky.

Extrakt z mořské řasy wakame má vysoký obsah bílkovin a vitamínů, které podporují tvorbu elastinu a kolagenu v pokožce. Díky nim se pleť zpevňuje, tonizuje a navrací se jí pružnost. Napomáhá  snižování objemu vrásek a vypnutí kontur obličeje.  

Bio bambucké máslo poskytuje pleti potřebnou výživu a zvláčňuje ji. Blahodárně působí na ekzematickou a suchou pokožku, ale také na mastící se a komedózní pleť. Má v sobě i přirozený ochranný faktor SPF, který pleť chrání před slunečními paprsky. Má i hojivé a protizánětlivé účinky.

Bio opunciový olej je též známý jako přírodní botox, je nejefektivnějším omlazujícím olejem. Je bohatý na vitamíny, minerály a kyseliny, jejichž kombinace má blahodárné účinky na zralou či problematickou pleť. Zmírňuje projevy akné, stahuje póry a poradí si s tmavými kruhy pod očima.

Slunečnicový vosk vzniká podchlazením oleje ze semen slunečnice. Je vhodný pro všechny typy pleti, působí jako štít proti působení volných radikálů. Pleť zjemňuje, zklidňuje a vyhlazuje.

Mimózový vosk se extrahuje destilací z jarních květů mimózy a zachovává si jemnou květinovou vůni. Pleťovým krémům dodává texturu a stabilitu.

Esenciální olej z tropického stromu elemi má jemnou a lehce citrusovou vůni. Slouží jako ochrana pleti včetně té problematické, přispívá k hojení jizev a pomáhá uvolňovat svalové napětí. 


 

                              

                                                                                                  

 

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole: